In het voorjaar van 2020 staat er bij Wisper weer een cursus ‘Van Kinderboek tot Young Adult’ op het programma. Het programma voor het voorjaar staat nog niet online. Even in de gaten houden dus, als je zin hebt in vier donderdagavonden schrijfplezier: 5, 12, 19 en 26 maart 2020 van 19.30-22.00 in je agenda noteren kan natuurlijk nu al ;-).

Vorig najaar:


Bij Wisper geef ik af en toe een reeks schrijfworkshops. De volgende reeksen gaan door in het najaar, in Gent en Mechelen.

Op vijf woensdagavonden kan je de basiscursus ‘Van Kinderboek tot Young Adult’ volgen bij Wisper/Gent.
Is Gent te ver voor je? Voor diezelfde basiscursus kan je ook vier donderdagavonden naar Mechelen komen. (Meer info via Wisper/Vormingplus.)

Aan de hand van speelse en praktische oefeningen krijg je een antwoord op al je vragen: waar verzamel je ideeën, hoe breng je personages tot leven en hoe schrijf je een verhaallijn met een goede spanningsboog? Welk vertelperspectief kies je en hoe schrijf je een vlotte dialoog? Wat zijn de mogelijkheden om met je verhalen naar buiten te komen?

Helaas voorbij, maar wordt misschien nog wel eens herhaald:
Dahl-schrijf-cursus!

Wil je schrijven voor kinderen, jongeren en niet meer zo jonge jongeren? Ben je een grote Roald Dahl-fan (we vieren dit jaar zijn honderdste geboortedag), of gewoon benieuwd naar zijn werk? Dan is dit de spreekwoordelijke twee-vliegen-in-één-klap-cursus! Vijf zaterdagochtenden lang verzinnen we, geïnspireerd door Dahl, fantastische verhalen voor de meest wonderlijke personages. Ook deze cursus gaat door in Gent. Meer info bij Wisper/Dahl .