Kinderboekendag, 25 april in Standaard Boekhandel in Dendermonde!

Jonge lezers en toekomstige schrijvers van 12-16 jaar zijn welkom op zaterdag 25 april van 14u30 tot 16u in Standaard Boekhandel in Dendermonde. Dan is het namelijk kinderboekendag. Voor die gelegenheid vertel ik jullie alles over mijn boeken én we beginnen samen een nieuw verhaal te schrijven. Zin om mee te doen aan de workshop? Doen! De deelname is gratis, je moet alleen vooraf even een mailtje sturen naar hildevc@gmail.com. Doe het snel, want de plaatsen zijn beperkt…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s