Nieuw boek in aantocht…

In het voorjaar van 2014 verschijnt ‘De Pigmentroute’ bij uitgeverij Davidsfonds.

Het fictieve verhaal van de Pigmentroute speelt zich af in het begin van de negentiende eeuw. Het boek vertelt het (reis)verhaal van Cobi Aditi, de dochter van een cartograaf. Tijdens haar reis ziet ze overal lange grensmuren bouwen.

Dat het verhaal tegelijk erg actueel is, kan je lezen op de website  van De correspondent in het artikel ‘De terugkeer van de muur’. (Nooit zijn er zoveel grensmuren gebouwd als in de afgelopen dertien jaar. Officieel vanwege terrorisme, in de praktijk om gelukzoekers buiten te sluiten… Dick Wittenberg) Lees het hele artikel via deze link

Het moodboard bij dit bericht brengt je alvast in de sfeer van het boek ‘De Pigmentroute’.

Moodboard blog Cover De Pigmentroute

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s