De Pigmentroute in het najaar…

boekenweekend logoBinnenkort is het weer boekenbeurs in Antwerpen. Maar daarvoor is er al het boekenweekend in Hamme.

Op het boekenweekend neem ik je op zaterdag 18 oktober om 16u35 mee in een voorstelling rond De Pigmentroute. Natuurlijk ben je zaterdag al eerder welkom, want ik bevind me die dag in mooi gezelschap! Vanaf half drie kan je er onder andere ook Do Van Ranst, Wally De Doncker en Marc De Bel aan het werk zien.

Op de boekenbeurs mag ik signeren op woensdag 5 en zaterdag 8 november, van half twee tot half vijf op de stand van uitgeverij Davidsfonds. Kom gerust eens langs, voor een gesigneerd exemplaar en/of een fijne babbel. Voor een persoonlijk gesigneerde Pigmentroute kan je natuurlijk ook terecht op het Hamse boekenweekend.

Dat is voorlopig het belangrijkste najaarsnieuws. Maar hou deze site in de gaten, want dit is misschien nog niet alles…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s