Cursus voorlees-verhalen schrijven

verhaal-vertellen-e1384274276521Vanaf 7 november geef ik bij Wisper in Gent een reeks ‘voorleesverhalen schrijven’. De cursus gaat telkens door op vrijdag-voormiddag, om de veertien dagen. Je bent zeer welkom! Inschrijven kan hier.

Dit weekend gaat het winteruur in… De lange, donkere avonden zijn de ideaal om verhalen voor te lezen of te vertellen. De verhaaltjes uit de boeken bij je thuis heb je al duizend maal aan je kinderen of kleinkinderen voorgelezen en je wil wel eens wat anders? Wel, dan schrijf je toch gewoon zelf je voorleesverhalen! In deze cursus leer je onder andere welke taal, spanning en personages je best hanteert om de aandacht van kleine luisteraars niet kwijt te raken. Voor je het goed en wel beseft, heb je een hele reeks verhaaltjes om voor te lezen aan jong en – wie weet – oud. – Enige voorkennis is mooi meegenomen, maar goesting om te vertellen is het belangrijkste.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s